In this rogue-like game, you embark on your journey as a captain during the tumultuous American Prohibition. Overcome challenges like inclement weather, relentless Coast Guard pursuit, shrewd Mafia dealings, and your own financial pitfalls, all while ensuring your path to wealth remains unhindered.
Bütün İncelemeler:
Olumlu (12) - Bu oyun için yazılan 12 adet kullanıcı incelemesinden %83 kadarı olumlu.
Çıkış Tarihi:
25 Nis 2024
Geliştirici:
Yayıncı:

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Türkçe desteklenmemektedir

Bu ürün sizin dilinizi desteklememektedir. Lütfen satın almadan önce aşağıdaki desteklenen diller listesini gözden geçirin.

Bootleg Steamer Satın Alın

 

Bu Oyun Hakkında

Bu rogue-like tarzı oyunda, Amerika'nın çalkantılı içki yasağı dönemindeki bir kaptan olacak ve denizlere açılacaksın. Acımasız hava şartlarıyla, aman vermez Sahil Güvenlik takipleriyle, tehlikeli mafya anlaşmalarıyla ve bizzat kendi yaşadığın finansal güçlüklerle mücadele et ve kimsenin cebini servetle doldurmana engel olmasına izin verme.

Arz ve Talep: Kaçakçılığı kârlı bir girişime dönüştür

Halkın boğazı kurumuş durumda ve ihtiyaç duydukları kaptan da sensin. Yeraltına çekilmiş üreticilerden alkol satın alıp, onları uçuk kâr marjlarıyla susuzluk çeken Amerikalılara sat. Her şehrin ve kasabanın farklı talepleri olacak, o yüzden stratejini maksimum kârı elde edecek şekilde, dikkatle kurgula.

Gemini kişiselleştir, kendi mürettebatını kur, kendi stratejini uygula

Operasyonlarını nasıl istersen öyle şekillendir ve bir içki kaçakçılığı uzmanı hâline gel. Gemini seç ve yükselt, yetenekli tayfalar işe al ve hem Sahil Güvenlik'i hem de mafyayı suya götürüp susuz getirecek, kendine has bir strateji uygula. İçki yasağı dönemi Amerika'sının tehlikeli sularında seyrederken, başarılı olup olmamanı belirleyecek olan şey bu verdiğin stratejik kararlar olacak.

Birbirinden çok farklı 6 kaptan arasından seçimini yap ve 50'den fazla farklı haritada keşfe çık

Kaptanını akıllıca seç! Her biri kendine has artılara ve eksilere sahip 6 kaptanın her biri de sulara açılmaya hazır ve bu artılarıyla eksileri, kaçakçılık stratejini göklere de çıkarabilir, yerin dibine de batırabilir. Okyanuslarda, nehirlerde ve göllerde yol al, hava olaylarından Sahil Güvenlik devriyelerine kadar çeşit çeşit zorluğun üstesinden gel ve bu ticari rogue-like macerasında servete giden rotayı kendin çiz.

Mafya desteği ve kontratları

Kontratlar imzalayarak mafyayla dostluk kur, içki yasağının tehlikelerle dolu sularında yol alırken onların nüfuzundan faydalan. Kazancı da riski de yüksek anlaşmalar yap ve mafyanın gazabını üzerine çekmemeye çalış. Ama unutma: Borçlarını her zaman faiziyle ödetirler!

Davetler ve deniz partileri

İçki yasağı dönemi Amerika'sı atmosferine kendini bırak. Yerel halkla etkileşime gir, demiryolu baronlarına destek ol, Büyük Buhran ile mahvolmuş şehirlere yardım et ve ünlü Empire State binasının inşasına katkıda bulun. Susamış müşterilerin susuzluğunu, kıyıdan görülebilen deniz partileri vererek gider. Eylemlerine 1920'lerin o eşsiz tarihî dokusu eşlik edecek ve rogue-like hikâye deneyimine özel bir katman katacak.

Oyun özellikleri

  • İçki yasağı dönemi Birleşik Devletler'ini keşfet: 1920 ve 1933 arasında Amerika kıtasına yayılmış, her biri farklı bir görünme sahip ve farklı mücadeleler sunan 50'den fazla harita.

  • Seçilebilecek 60 farklı gemi: Macerana mütevazı bir gemiyle başlayacak; hız, dönüş oranı, yükleme süresi ve kargo kapasitesi gibi stratejik seçimler yapacaksın. Kâr elde ettikçe başlangıç gemini yükseltmeyi veya yenisini almayı tercih edebilirsin. Bu gemilerin her biri birbirinden farklı görünüme ve işlevselliğe sahip ancak onları doğru yerlere takılmış doğru yükseltmelerle her zaman kendi oyun stiline uygun hâle getirebilirsin.

  • 60 tayfa arasından seçimini yap: Her harita mürettebatını genişletmek için sana yeni fırsatlar sunacak. Seçimini akıllıca yapmalısın, her bir tayfa kendine has avantajlarla ve dezavantajlarla gelir. Gemine kimi alacağın stratejine katkı da yapabilir köstek de olabilir!

  • Sahiplenilebilecek 15 evcil hayvan: Kedi ve köpeklerden papağanlara ve nadir deniz canlılarına, geminin gözde maskotu orada bir yerde seni bekliyor. Hepsini keşfet ve sana Amerika'daki en başarılı içki kaçakçısı olma yolunda yardımcı olsunlar.

  • 10 özel yetenek: Taktiksel hareket et ve yeteneklerini doğru anda kullanarak Sahil Güvenlik'e veya öfkeli mafya üyelerine yakalanmaktan kaçın. Bunlardan bazıları:
    >> Dolanan Ağ: Sahil Güvenlik, imparatorluğunu yerle bir etmek konusunda son derece isteklidir. Yollarına bir ağ fırlatarak hızla onlardan kaç.
    >> Alkol Şarjlı Topuk: Bazen insana hız gerekir. Kaçırdığın alkollerin bir kısmını motorunu güçlendirmek ve seni takip edenleri ufukta kaybetmek için kullan.
    >> İlahi Destek: Duaların yanıt buldu. İlahi destek sayesinde bir sonraki yakalanışında denetleme sırasında yasa dışı kargonun tamamı saklı kalacak.

  • Hava Fenomeni: Hortumların, fırtınaların ve su akıntılarının içinde yolunu bul ve onları avantajına kullanmayı öğren.

  • Seyir Defteri Yönetimi: Mürettebatının, gemilerinin ve elde ettiğin kârların hesabını tutarak sezonluk kaçakçılık operasyonlarını takip et. Hatalarını not al, yıl yıl daha iyi hâle gel, keşfedilmemiş maceraları ortaya çıkar.

Mücadeleye atılmaya ve kendi kaçakçılık efsaneni hemen bugün yazmaya hazır mısın?

Yetişkin İçerik Açıklaması

Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar:

Smuggling of illegal alcohol using ships and making huge profit out of it is the main aim of this game.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 or later
    • İşlemci: Intel Core i5-4670K / AMD FX-9590
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce RTX 2080 2gb RAM / AMD Radeon RX 5700 2gb RAM
    • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Runs the game at 30fps. Game does not support Steam Deck, Wide Screen and Ultra-Wide Screen Monitor
    Önerilen:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 or later
    • İşlemci: Intel Core i5-9300HF / AMD Ryzen 5 1500X
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce RTX 3050 4gb RAM / AMD Radeon RX 6500 8gb RAM
    • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Runs the game at 60fps or more. Game does not support Steam Deck, Wide Screen and Ultra-Wide Screen Monitor

Küratörler Ne Diyor

3 küratör bu ürünü inceledi. Görmek için buraya tıklayın.

Müşteri incelemeleri

İnceleme Türü


Satın Alma Türü


Dil


Tarih Aralığı
Belirli bir tarih aralığındaki incelemeleri görebilmek için lütfen yukarıdaki grafikten istediğiniz tarih aralığını sürükleyerek seçin veya bir çubuğa tıklayın.

Grafiği göster



Oynama Süresi
İncelemeleri, oyuncuların inceleme gönderdiği tarihteki oynama sürelerine göre filtrele:


Minimum yok - Maksimum yok
Şunları Göster:
Grafiği göster
 
Grafiği gizle
 
Filtreler
Konu Dışı İnceleme Etkinliği Dahil Edilmiyor
Oynama Süresi:
Yukarıdaki seçili filtreler ile eşleşen başka inceleme bulunmuyor
Diğer incelemeleri görmek için yukarıdaki filtreyi ayarlayın
İncelemeler yükleniyor...