A Sons of Valhalla egy viking korban játszódó harci és bázisépítős játék. Építs erődöket és vedd ostrom alá az ellenség várait, gyűjts harcosokat és szállj hosszúhajókra, sőt, ragadj fegyvert magad is, hogy végigportyázd és -hódítsd Angliát.
Minden értékelés:
Vegyes (454) - E játék 454 felhasználói értékeléséből 64% pozitív.
Megjelenés dátuma:
2024. ápr. 5.
Fejlesztő:
Kiadó:

Jelentkezz be, hogy ezt a tételt a kívánságlistádhoz adhasd, követhesd vagy mellőzöttnek jelölhesd.

Nézd meg a teljes Hooded Horse franchise-t a Steamen

Sons of Valhalla vásárlása

Hooded Horse Conquest vásárlása CSOMAG (?)

3 elemet tartalmaz: Empires of the Undergrowth, Old World, Sons of Valhalla

-30%
$62.97
 

Értékelések

“A játék balról jobbra halad, és utat talál egyenesen a szívünkbe.”
82 – GameStar

“A változatosság olyasmi, amit a Sons of Valhalla tökéletesen eltalál: a régi dolgoknak sikerül megőriznie a fontosságát, miközben a játék folyamatosan épít az alapra, aminek eredménye, hogy bár a konfliktus végig ugyanaz, a játék intenzitása és összetettsége folyamatosan fejlődik.”
Rock Paper Shotgun

TEDD A KÍVÁNSÁGLISTÁDRA A HOODED HORSE TOVÁBBI STRATÉGIAI JÁTÉKAIT

https://store.steampowered.com/app/1336490/Against_the_Storm/

A játékról


A Sons of Valhalla egy gyönyörű, pixelgrafikus játékban ötvözi az oldalnézetes harcrendszert és a bázisépítő stratégiát egy viking kori világban. A játékos Thorald Olavson bőrébe bújik, aki mindenre elszántan keresi azt a jarlt, aki leégette az otthonát, elrabolta a szerelmét és a távoli Angliába menekült.

Toborozz sereget, építs erődítményeket és vezesd személyesen bosszúra a csapataidat!


Az otthonodtól távol, az Északi-tenger túlsó oldalán először létre kell hoznod egy erődítményt, ahonnan megkezdheted a támadásodat. Az ősellenséged levadászásához erőforrásokra, katonákra és stratégiai gondolkodásra lesz szükséges. Irányítsd a növekvő gazdaságot, hozz létre ostromtáborokat és kiképzőhelyeket, toborozz egy hatalmas sereget és foszd ki a környező falvakat, hogy további erőforrásokra tehess szert és visszaszoríthasd az ellenséget!

  • Építs különböző épületeket és fejleszd őket, hogy erőforrásokat gyűjthess, harcosokat toborozhass, valamint hogy fejleszthesd a képességeiket és a felszerelésüket. Fejleszd erődítménnyé dinamikusan fejlődő falvaidat, hogy jól felfegyverzett csapatokat és félelmetes ostromgépeket biztosítsanak neked.
  • Építs védelmi célú épületeket az előrenyomulásod során – az ellenség nem fogja tétlenül nézni a behatolásodat, és fel kell készülnöd rá, hogy a meghódított határmenti városok harcmezőkké alakulnak. Zsoldosokkal, mint például piromantákkal és gyakorlott vadászokkal megfordíthatod a csaták kimenetelét.
  • A korlátozott erőforrások miatt kiemelten fontos megtervezni a bővítéseket és fejlesztéseket: biztosítanod kell, hogy bármikor a rendelkezésedre álljanak a megfelelő katonák. Egy nagy sereget fogsz felépíteni alacsonyabb szintű egységekből? Vagy inkább drágább bajnokokat toborzol, hogy segítsenek az utadon? Egy hadosztálynyi kardforgató az ellenséges íjászok áldozatává válik, ha nem szereled fel őket pajzsokkal; és egy magányos sámánt hamar maga alá gyűr az ellenség, ha nincs mellette kíséret.




Vezesd az embereidet a taktikai harcok során: adj nekik parancsokat, használd a különleges képességeidet és rendezd őket alakzatokba! De ne feledd: egy igazi harcos az élre áll, szóval készülj fel rá, hogy kardot rántasz és harcba indulsz az embereid oldalán!

  • Toborozz sokszínű egységeket, akik az oldaladon harcolnak – egyszerű kardforgatóktól és íjászoktól kezdve az olyan egyedi hősökig, mint a harci kovácsok és pajzsszüzek, amelyek mindegyikének megvannak az erősségei és a gyenge pontjai. A győzelem kulcsa az, hogy a megfelelő egységeket a megfelelő helyzetekben használd. Sámánokat vetsz be, hogy gyógyító erejüknek köszönhetően az egységeid tovább tudjanak harcolni, vagy vagdalkozó tombolókat, hogy segítsék az előrehaladást?
  • Vezesd az egységeidet, hogy reagáljanak a harcmezőn kialakult helyzetekre: parancsold meg nekik, hogy sorakozzanak fel mögötted, rohamozzanak, vonuljanak vissza vagy alkossanak áthatolhatatlan pajzsfalat a nyílzáporokkal szemben. A gyors gondolkodás, pozícionálás és a hadsereg összetétele nagy szerepet játszik a csatákban.
  • Törj át az ellenség pajzsfalain, és vágd le őket a kardoddal, vagy válj az íj és a dárdavetés mesterévé és semmisítsd meg őket távolról! Hajíts rájuk kátránybombákat és tüzes flaskákat; használj hatalmas erejű rúnákat a sereged bátorítására; guríts le pár korsó mézsört, hogy növeld az állóképességedet, miközben az embereid oldalán harcolsz; fedezd a visszavonulásukat és segítsd a rohamukat! Amíg a harcosaid az erődítményekben visszanyerik az erejüket egy kemény csatát követően, addig nekiindulhatsz egyedül a vadonnak, hogy kincseket keress és zaklasd az ellenséget!




Ostromgépekre lesz szükséged az ellenségeid által épített félelmetes erődítmények lerombolásához, valamint a sajátjaid megvédéséhez. Katapultokkal és faltörő kosokkal törd be a kapukat és falakat, és gyorsan semmisítsd meg az ellenség hajítógépeit, amelyek kőesőt zúdítanak az erőidre!




Nem vagy egyedül a bosszúhadjáratod során. Anglia feldúlása során maga Odin támogatja az ügyedet: halhatatlansággal és Midgardon kívüli erőkkel ajándékoz meg, hogy segítse a küzdelmedet az ellenséges hadsereget és azok vezetői ellen.

  • Szerezz hatalmas rúnákat a csatákhoz: csatold fel őket az övedre, hogy erősítsd a seregedet, a gazdaságodat vagy akár saját magadat! Oldj fel erősebb támadásokat, válj jobb éjszakai fosztogatóvá, vagy törekedj a hadseregedben szolgáló katonák közötti összhang maximalizálására! A közelharci egységek életerejére és állóképességére fogsz koncentrálni, az íjászoknak segítesz elkerülni a lövéseket és éjszaka harcolni, vagy az ostromgépeid sebzését és pontosságát növeled?
  • Ha elesel a csatában Odin életben tart, hogy beteljesítsd a végzeted – de ennek ára van. Minden halál esetén rúnákat kell feláldoznod azért, hogy folytathasd az utadat, és a döntéseid miatt arra kényszerülhetsz, hogy új stratégiákat dolgozz ki, ha a régi kedvenceid a rúnák elvesztése miatt meggyengülnek.
  • Időről időre egy az egy elleni küzdelemben találod majd magad – az összeesküvés hálója egyik ellenséges vezértől a másikig vezet majd, és csak te vagy elég erős ahhoz, hogy legyőzd őket. Tartsd egyensúlyban a saját képességeid fejlesztését a hadsereged fejlesztésével: biztosítsd, hogy támogatni tudjanak a csatában, de anélkül, hogy feláldoznád a saját képességeidet, amelyek segítségével legyőzheted az ellenség bajnokait, amikor párbajra kerül a sor – különösen azokkal, akik becstelenül harcolnak.




Egy alternatív, horda játékmód is elérhető, ahol Thorald Olavsont és hadseregét egy hullámalapú harcba vezethedet, és próbára teheted viking harcosaidat, miközben hatalmas összecsapásokra kerül sor az irányításod alatt.


A Sons of Valhallát két testvér hozta létre, akik rajonganak a pixelgrafikáért és a vikingek koráért. Reméljük, hogy a hódítás és a harcok között értékelni fogjátok az apróságokat is – az épületek külsejét, a vízen úszó kacsákat, a társatokká szegődő kutyát és a játék hangulatát, miközben nap s éjszaka, valamint napsütés és viharok váltják egymást.


Rendszerkövetelmények

    Minimum:
    • Op. rendszer: Windows® 10 (64-bit)
    • Processzor: Intel® Core™ i5-4670 (quad-core) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (quad-core)
    • Memória: 4 GB RAM
    • Grafika: NVIDIA® GeForce® GTX 550 Ti (1 GB) / AMD® Radeon™ HD 6850 (1 GB)
    • DirectX: Verzió: 11
    • Tárhely: 3 GB szabad hely
    Ajánlott:
    • Op. rendszer: Windows® 10 (64-bit)
    • Processzor: Intel® Core™ i5-4670 (quad-core) / AMD® Ryzen™ 3 3200G (quad-core)
    • Memória: 4 GB RAM
    • Grafika: NVIDIA® GeForce® GTX 650 (1 GB) / AMD® Radeon™ HD 6970 (2 GB)
    • DirectX: Verzió: 12
    • Tárhely: 3 GB szabad hely

Több Hooded Horse

Kurátorvélemények

44 kurátor értékelte ezt a terméket. Kattints ide a megnézéshez.

Vásárlói értékelések

Értékeléstípus


Vásárlástípus


Nyelv


Dátumtartomány
Az értékelések egy dátumtartományon belüli megnézéséhez kattints és jelölj ki egy részt a fenti grafikonon, vagy kattints egy konkrét sávra.

Grafikon mutatása



Játékidő
Értékelések szűrése a felhasználó értékelés íráskori játékideje alapján:



Nincs minimum - Nincs maximum
Mutatás mint:
Grafikon mutatása
 
Grafikon elrejtése
 
Szűrők
Témaidegen értékeléstevékenység kizárása
Játékidő:
Nincs több értékelés, amely megfelel a fent beállított szűrőknek
Állíts a fenti szűrőkön, hogy más értékeléseket láss.
Értékelések betöltése...