Sons of Valhalla, Viking Çağı'nda geçen bir savaş ve üs kurma oyunudur. Kaleler inşa edin, düşman kalelerini kuşatın, savaşçılar toplayarak onları Viking yelkenlilerine bindirin ve İngiltere'yi yağmalayıp fethederken hususi savaşlara katılın.
Bütün İncelemeler:
Karışık (454) - Bu oyun için yazılan 454 adet kullanıcı incelemesinden %64 kadarı olumlu.
Çıkış Tarihi:
5 Nis 2024
Geliştirici:
Yayıncı:

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Hooded Horse oyunlarının tamamını Steam'de görüntüleyin

Sons of Valhalla Satın Alın

Hooded Horse Conquest Satın Alın PAKET (?)

3 ürün içerir: Empires of the Undergrowth, Old World, Sons of Valhalla

-30%
$62.97
 

İncelemeler

“Bu oyun soldan sağa akarak gönlüme varıyor”
82 – GameStar

“Sons of Valhalla bir yandan tüm eski unsurları güncel tutarken bir yandan da temelini tutarlı bir şekilde üzerine katıp geliştirerek ve aynı denge mücadelesini hem yoğunluk hem de karmaşıklık açısından iyileştirerek çeşitlilik konusunda net bir başarı sergiliyor.”
Rock Paper Shotgun

DAHA FAZLA HOODED HORSE STRATEJİ OYUNUNU İSTEK LİSTENE AL

https://store.steampowered.com/app/1336490/Against_the_Storm/

Bu Oyun Hakkında


Sons of Valhalla, piksel sanatıyla tasarlanan ve yan kamera bakış açısıyla sunulan güzel bir Viking Çağı dünyasında savaş ve üs inşa etmeye dayalı stratejiyi harmanlıyor. Yurdunu yakıp yıktıktan sonra eşini uzaklardaki İngiltere'ye kaçıran Jarl'ı bulmaya kendini adayan savaşçı Thorald Olavson olarak oynayın.

Bir savaşçı birliği toplayın, korunaklı yerler kurun ve görkemli bir intikam destanında askerlerinize bizzat önderlik edin.


Kuzey Denizi'nin diğer ucunda, yurdunuzdan çok uzaklarda, saldırınızı başlatmak için öncelikle korunaklı bir yer kurmanız gerekiyor. Baş düşmanınızı avlamak için kaynaklara, askerlere ve stratejik düşünmeye ihtiyacınız olacak. Büyüyen bir ekonomiyi yönetin, kuşatma kampları ve asker yetiştirme alanları kurun, devasa bir ordu toplayın, kaynaklarınızı artırmak için komşu köylere baskınlar yapın ve düşmanı püskürtün.

  • Kaynak toplamak, savaşçı yetiştirmek ve savaşçılarının hem kapasitelerini hem de ekipmanlarını yükseltmek için çeşitli yapılar inşa edin ve yükseltin. Gelişen köylerinizi tam teçhizatlı askerler ve heybetli kuşatma silahları sağlayan korunaklı yerleşim alanlarına dönüştürün.
  • Topraklarınızı genişletirken savunmaya yönelik yapılar inşa edin. Düşmanlar kazanımlarınız karşısında boş durmayacaktır. Fethedilen sınır kasabalarının çatışmalara sahne olacak savaş alanlarına dönüşmesine şaşırmayın. Yalnızca bu kasabalarda bulunan kundakçılar ve becerikli avcılar gibi paralı askerler muharebenin seyrini değiştirebilir.
  • Sınırlı kaynaklarla yayılmanızı planlayın ve daima doğru askerlere sahip olduğunuzdan emin olabilmeniz için yükseltmelerin oldukça önemli olduğunu unutmayın. Düşük kademeli birimlerden oluşan büyük bir orduya mı öncelik vereceksiniz yoksa kendi yolunuzu çizmek için masraflı şampiyonları mı saflarınıza katacaksınız? Tek başına bırakılan bir şaman düşman askerleri tarafından kuşatılabilir veya kalkanlarla yükseltilmeyen kılıçlı birlikler taş duvarların arkasına saklanan düşman okçularına yem olabilir.




Emirler vererek, özel yetenekleri ve dizilimleri kullanarak taktiksel savaşlarda askerlerinize önderlik edin. Gerçek savaşçıların en önde durduğunu da unutmayın. Kılıcınızı kuşanın ve askerlerinizle omuz omuza çarpışın.

  • Yanınızda savaşması için basit kılıçlı birlikler ve okçulardan muharebe demircileri ve savaşçı kadınlar gibi benzersiz şampiyonlara kadar çeşitli askerler yetiştirin. Her asker türünün birbirinden farklı güçlü ve zayıf yanları vardır. Savaşta başarılı olmak için doğru durumlarda doğru askerleri kullanmak gerekir. Askerlerinizin daha uzun süre savaşabilmesi için iyileştirici güçlere sahip olan şamanı mı kullanacaksınız yoksa vahşi savaşçının hızlı savurmaları sizin temponuza daha mı uygun olur?
  • Savaş alanında değişen durumların üstesinden gelmek için askerlerinize önderlik edin. Arkanızda hat oluşturmalarını, hücum etmelerini, geri çekilmelerini veya üzerinize oklar yağarken aşılmaz bir kalkan duvarı oluşturmalarını emredin. Hızlı düşünme, pozisyon alma ve ordu yapısının hepsi savaşta büyük rol oynar.
  • Düşmanın kalkan duvarını yarın ve kılıcınızla hepsini yere serin veya bir yay ve mızrak ustası olarak düşmanlarınızı uzaktan avlayın. Yanıcı katran şişeleri fırlatın, askerlerinizi yüreklendirmek için güçlü rünler kuşanın ve askerlerinizle birlikte savaşırken, geri çekilen birliklerinizi korurken ya da hücum edenlere önderlik ederken cesaretinizi tazelemek için bal şarabını mideye indirin. Zorlu bir muharebenin ardından savaşçılarınız yerleşim yerlerinizde güçlerini toplarken hazineler bulmak ve düşmana sıkıntı çıkarmak için tek başınıza yabana atılabilirsiniz.




Düşmanlarınızın inşa ettiği heybetli kaleleri ele geçirmek ve kendi yerleşim yerlerinizi korumak için kuşatma silahlarına ihtiyacınız olacak. Mancınıkları ve koçbaşlarını kullanarak kapıları ve duvarları alaşağı edin. Askerlerinizin üzerine kayalar yağdıran düşman mancınıklarını yok etmek için hızlı davranın.




İntikam mücadelenizde yalnız değilsiniz. Siz İngiltere'yi ateşe verirken Odin'in ta kendisi ölümsüzlük armağanıyla davanızı destekleyecek ve düşman ordularıyla ve liderleriyle olan savaşınızda Midgard'ın ötesindeki güçle size yardım edecek.

  • Savaşlara girdikçe güçlü rünler edinin ve bu rünleri kemerlerinize yerleştirerek askerlerinizi, ekonominizi ve hatta kendinizi güçlendirin. Daha güçlü saldırıların kilidini açın, oldukça etkili bir gece baskıncısına dönüşün ya da istediğiniz zaman savaş grubunuzun yapısını en üst düzeye çıkaracak sinerjileri keşfedin. Yakın dövüşçü birimlerinizin sağlığına ve dayanıklılığına mı, okçularınızın kaçınmasına ve geceleri savaşma becerisine mi yoksa kuşatma silahlarının hasarına ve isabet oranına mı odaklanacaksınız?
  • Savaşta ölürseniz Odin kaderinizi gerçekleştirebilmeniz için sizi hayatta tutacaktır ancak bedelini de ödemeniz gerekir. Yolculuğunuza devam edebilmeniz için her öldüğünüzde rünleri feda etmeniz gerekir. Aldığınız kararlar sonucunda kaybedilen rünler nedeniyle favori stratejileriniz zayıflayabileceğinden yeni stratejiler geliştirmek zorunda kalabilirsiniz.
  • Zaman zaman kendinizi teke tek çarpışmalarda bulacaksınız. Bir entrika ağı sizi bir liderden diğerine götürecek ve onları alaşağı edecek kuvvete sahip olan yegâne kişi sizsiniz. Düellolarda karşılaşacağınız düşman şampiyonlarını, özellikle de onursuzca savaşanları alt edebilmek için kendinize ve kendi yeteneklerinizden ödün vermeden size savaşlarda yardımcı olabilmelerini sağlamak adına askerlerinize uygulayacağınız yükseltmeleri dengeleyin.




Emriniz altında muazzam ordular çarpışırken Viking savaşçılarınızı sınayacak dalga tabanlı savaşlarda Thorald Olavson'a ve askerlerine önderlik edebileceğiniz alternatif bir akın modu da bulunuyor.


Sons of Valhalla, piksel sanatı ve Viking Çağı'na tutkuyla bağlı olan iki erkek kardeşin eseridir. Umarız fetihler ve kılıç savaşlarının arasında yapıların görünümleri, suda yüzen ördekler, köpek dostunuz, geceye dönen günlerin ve fırtınaya dönen güneşli havanın sunduğu atmosfer gibi küçük detayları da beğenirsiniz.


Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit)
    • İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 (quad-core) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (quad-core)
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 550 Ti (1 GB) / AMD® Radeon™ HD 6850 (1 GB)
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:
    • İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit)
    • İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 (quad-core) / AMD® Ryzen™ 3 3200G (quad-core)
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 650 (1 GB) / AMD® Radeon™ HD 6970 (2 GB)
    • DirectX: Sürüm 12
    • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Hooded Horse - Diğer Oyunlar

Küratörler Ne Diyor

46 küratör bu ürünü inceledi. Görmek için buraya tıklayın.

Müşteri incelemeleri

İnceleme Türü


Satın Alma Türü


Dil


Tarih Aralığı
Belirli bir tarih aralığındaki incelemeleri görebilmek için lütfen yukarıdaki grafikten istediğiniz tarih aralığını sürükleyerek seçin veya bir çubuğa tıklayın.

Grafiği göster



Oynama Süresi
İncelemeleri, oyuncuların inceleme gönderdiği tarihteki oynama sürelerine göre filtrele:



Minimum yok - Maksimum yok
Şunları Göster:
Grafiği göster
 
Grafiği gizle
 
Filtreler
Konu Dışı İnceleme Etkinliği Dahil Edilmiyor
Oynama Süresi:
Yukarıdaki seçili filtreler ile eşleşen başka inceleme bulunmuyor
Diğer incelemeleri görmek için yukarıdaki filtreyi ayarlayın
İncelemeler yükleniyor...